Google Adsense : Payment Issued USD$110.75

Mungkin kerna terlalu letih berhari raya ( walhal tak de buat kerja apa pun kat kampung ), terlupa naim nak update personal blog ni. Artikel ni pun kira updated but backdated. Hurmm..Ntah betul atau tak words tu. Naim tulis artikel ni pada 2/12/09 tapi sengaja set kan artikel ni kepada 30/11/09. Sengaja backdate kan sebab banyak catitan harian yang terlepas dari rekod.

( 30/11/09 : diceritakan semula )

Hari ini, naim sengaja cek akaun Adsense yang telah pun didaftarkan semula. Dengan mengharap kali ni tak kena banned lagi. Alhamdulillah rupa-rupanya pihak Google dah pun isu kan pembayaran pada 24/11/09 sebanyak USD$110.79. Amaun banyak ni kalau convert ke RM, boleh le dapat sekitar RM 370 macam tu. Cukup-cukup makan le kiranya. Maybe duit ni nanti boleh buat backup saving takpun untuk beli silver.

Ini gambar screenshot dari akaun Adsense. Malu arrr..sikit je nak bandingkan dengan member2 lain.

adsense november

Komen Melalui Facebook Disini

2 thoughts on “Google Adsense : Payment Issued USD$110.75

Leave a Reply