USD$8.33 & Top 10 Affiliate Pay Per Lead

Hari ni ada 3 berita best. 1 berita yang tak disangka, 2 lagi memang dalam jangkaan. Hari ni, setelah 3 hari mendapat akaun Google Adsense yang baru, mula menunjukkan bibit “duit” dalam akaun. Hehehe.. Takde banyak pun. USD$8.33 je. Kalau convert ke RM3.50, boleh dapat lebih kurang RM27 gitu…

adsense8

Berita kedua plak, bro Jamal dari contest Pay Per Lead Buat Duit Ebook dan announced top 10 ranking yang mendapat lead terbanyak. Walaupun dapat no ke 8, aiman tak kisahhhh..hehehe. Bukan ape, tu guna teknik pecutan terakhir tanpa mailing list dalam masa 2 hari je. Kalau bro jamal extend 10 hari lagi, kompem boleh beat punyer le top 3..Ooohh berangannyerrrr.

Berita ketiga plak ( berita tak dijangkan ni ), bro tarmidzi dah siapkan 1 pendaftaran akaun Adsense kedua kali ni. Jadi kali ni ada 2 akaun semula. Seronok nak lenjan habis-habisan. Target boleh dapat USD$20 sehari cukup le. Cukup bulan , boleh kalah gaji executive muda tu…Dok goyang kaki je depan laptop ( sebab kerusi tinggi, kaki x sampai nak pijak lantai 🙂 )

Esok nak jumpa cikgu Azrul. Dia nak beli emas 20gram 1 keping, dan 3 keping dinar. Semuanya dijual pada harga RM3965 sahaja. Itu esok punya cerita la. Nak rehat dulu. Sambil-sambil tu usha apa yang boleh dibuat lagiemasjual

Komen Melalui Facebook Disini

Leave a Reply